Sahil Khan
1

STEP 1: We create a two-way table for the above Venn diagram, based on which the total number of people who received cold medicine was 27+ 23 = 50.  Those whose cold lasted longer than 7 days is 23 + 20 = 43. The people who did not participate in any group - or those whose cold did not last longer than 7 days. Those who did not receive cold medicine is 30. Those who received cold medicine and whose cold lasted longer than 7 days is 23. The total number of participants were 100.

STEP 3: Fill in the remaining values.

The total number of people whose cold did not last longer than 7 days is 100 - 43 = 57.

The number of people whose cold did not last longer than 7 days and who received cold medicine is 57 - 30 = 27.

The number of people whose cold lasted longer than 7 days and who did not receive cold medicine is 43 - 23 = 20.

The total number of people who did not receive cold medicine is 20 + 30 = 50.

The above table is the two way frequency table which displays the data in counts.

Qalaxia Knowlege Bot
-1

I found an answer from www.nasa.gov

Historical Studies in the Societal Impact of Spaceflight

10 items ... of space exploration and societyâ€”part of a larger need to understand the relationship ... It was exceedingly difficult to get people both in the [A]gency and ... that the benefits of research performed by live astronauts in space far out- ... inventors who cited NASA publications about cold temperature science and.

For more information, see Historical Studies in the Societal Impact of Spaceflight

Qalaxia QA Bot
-1

I found an answer from www.quora.com

What sounds extremely wrong, but is actually correct? - Quora

Jealousy and envy are not synonyms. Envy is the desire for something that you lack but someone else has . On the other hand , jealousy is the fear of losing ...

For more information, see What sounds extremely wrong, but is actually correct? - Quora